Kako rezervirati

Iz naše flote izaberete plovilo koje će po vašem mišljenju najbolje zadovoljiti vaše potrebe. Zatim nam pošaljete e-mail sa zahtjevom za više informacija o plovilu i detaljima rezervacije.

Kako smo charter firma koje vodi brigu o vama od sada pa do završetka vaše pomorske pustolovine, odmah ćemo vam poslati odgovor o zauzeću plovila. Ukoliko je odabrano plovilo slobodno stavit ćemo na njega opciju kako bismo ga kroz par dana zadržali slobodnim samo za vas dok ne donesete odluku želite li rezervirati odabrano plovilo. Ako plovilo nije slobodno predložit ćemo vam neko drugo iz naše flote koje će također zadovoljiti vaše želje.

U slučaju da vi ili vaši članovi posade nemate iskustva u jedrenju, biti će nam više nego drago da vam predložimo jednog od naših skipera. Svi skiperi su iskusni jedriličari i dobri poznavaoci hrvatske obale koji će vam otkriti sve njezine čari i time učiniti vaš odmor nezaboravljivim!Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.