O nama

O nama

MARE CHARTER d.o.o. je profesionalno, moderno i dobro organizirano društvo s dugogodišnjim iskustvom u iznajmljivanju i održavanju brodova. Tvrtka je registrirana i započela s radom 2000.g., a vlasnici tvrtke se bave tim poslom dugi niz godina.

MARE CHARTER d.o.o. je svoje brodove bazirala u marini Kremik, koja je 3 km južno od Primoštena. Jedna je od najzaštičenijih marina na Jadranu. Raspolaže s 400 vezova u moru i 150 na kopnu.

Omiljena je zbog svog položaja - idealno mjesto za početak plovidbe u svim smjerovima na Jadranu. Smještena u središnjem dijelu bogato razvedene hrvatske obale i u neposrednoj blizini nadaleko poznatog Kornatskog arhipelaga te ostalih otoka i otočića Srednje Dalmacije, a prirodno je zaštićena od svih vjetrova.

Marina Kremik

Marina Kremik nadomak je Jadranske magistrale kojom se udobno stiže s osobnim automobilom; od Trsta cca 390 km ili Graza cca 500 km.

Udaljena je 35 km od zračne luke Split koja je povezana izravnim linijama s glavnim ili velikim gradovima Europe i 50 km od trajektne luke Split koja je povezana izravnim trajektnim linijama s Italijom (Ancona,Pescara,Trst) te Hrvatskim lukama Dubrovnik i Rijeka.Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.